Samoljepljive foto tapete za vrata Waterfall, 95×210 cm

Šifra: DL004

320.00kn

*Ovisno o stanju na skladištu isporuka ovog proizvoda može varirati od 2 do 12 dana!

Samoljepljiva foto tapete za vrata je predivni dodatak Vašem interijeru. Interijer će zablistati sa samoljepljivim foto tapetama za vrata sa dodatkom laminata. Lako održanje sa uobičajenim sredstvima za čišćenje. Foto tapeta je u 1 dijelu, debljine 0,16 mm.
Tema: Waterfall, 95×210 cm
Dostupnost: 10 radnih dana

Opis

Postupak: Prije nego što zalijepite foto tapetu na vrata, provjerite da li je površina i kvaliteta ispisa u redu. Podloga mora biti ravna, glatka, ne apsorbirajuća, bez prljavština i masnoća.
Uzmite sprej sa vodom pomiješanom s malo sapuna i pošpricajte na pod. Olakšati će aplikaciju sa samoljepljivim folijom. Ako ne uspijete postaviti foliju odmah ravno, imate opciju pažljivo povući foliju i ponovno je staviti. Skinite cca 10 cm zaštitnog papira po cijeloj širini i zalijepite foto tapetu na pripremljenu podlogu.
Lopaticom izgurajte od sredine prema van mjehuriće zraka i vode. Nakon toga izvucite oko 20-30 cm zaštitnog papira i ponovite postupak kao sa prvih 10 cm folije.
Nastavite dok ne zalijepite cijelu samoljepljivu foto tapetu. Zatim pažljivo provjerite površinu i izgurajte mjehuriće vode i zraka.
Zalijepljena foto tapeta će prijanjati 24 h na površinu, nakon toga se neće moći pomaknuti.
Održavanje: Površina sa laminatom se može brisati vodom ili vodom sa malo uobičajenog sredstva za čišćenje.
Tema: Waterfall, 95×210 cm

Dodatne informacije

Težina0.0000 kg
Dimenzije

95×210 cm